Home Vacatures Stagiair Journalistiek gezocht

Stagiair Journalistiek gezocht

816

GEZOCHT: STAGIAIR JOURNALISTIEK

Up Magazine is al ruim tien jaar het coolste rockmagazine van Nederland (althans, dat vinden we zelf). Emo, punkrock en metal(core) zijn onze hoofdingrediënten. Daarnaast besteden we aandacht aan onder meer film, fashion en games.

Up Magazine is op zoek naar een stagiair journalistiek. Je takenpakket is groot en uitdagend. Je wordt geen hulpje van een redacteur, maar meteen in het diepe gegooid. Zo zul je dagelijks nieuwsberichten schrijven, wekelijks bands interviewen en regelmatig cd’s en concerten recenseren.

Lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan en in een klein, enthousiast team te werken? Stuur dan een sollicitatiebrief + je cv naar serge@upmagazine.nl

Oh ja, je moet wel met deadlines om kunnen gaan, affiniteit met emo, punkrock of metal hebben en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.


 


Plaats een reactie