Home Vacatures Stagiair Marketing en Promotie gezocht

Stagiair Marketing en Promotie gezocht

815

GEZOCHT: STAGIAIR MARKETING & PROMOTIE (MEEWERKSTAGE)
(GEEN AFSTUDEERSTAGE)

Up Magazine is al ruim tien jaar het coolste rockmagazine van Nederland (althans, dat vinden we zelf). Emo, punkrock en metal(core) zijn onze hoofdingrediënten. Daarnaast besteden we aandacht aan onder meer film, fashion en games.

Up Magazine is op zoek naar een stagiair marketing & promotie. Naast een onderzoek onder lezers en adverteerders, blaas je nieuw leven in ons streetteam, flyer je tijdens concerten, zet je prijsvragen uit, promoot je Up Magazine via website/social media, bedenk je nieuwe content, en maak je plannen om Up ook in België wat bekender te maken. Al met al een uitdagende en veelzijdige stage in een alternatieve werkomgeving.

Studeer je op het moment aan een relevante HBO-opleiding en lijkt het je leuk om deze uitdaging aan te gaan en in een klein, enthousiast team te werken? Stuur dan een sollicitatiebrief + je cv naar serge@upmagazine.nl

Oh ja, je moet wel met deadlines om kunnen gaan, affiniteit met emo, punkrock of metal hebben en geen 9-tot-5-mentaliteit hebben.

Plaats een reactie